Deces

Despăgubiri accidente rutiere cu deces – Onorariu succes 20%

Cine plătește despăgubirea în cazul unui accident rutier cu deces? Firma de asigurări RCA a şoferului vinovat de accidentul auto.

Cine poate primi despăgubiri în caz de accident rutier cu deces? Soţul supravieţuitor sau soţia supravieţuitoare sau concubinul/concubina (cu probe, martori care să confirme legătura concubinului cu defunctul), copiii decedatului, nepoţii în linie directă (copiii copiilor), părinţii, bunicii, fraţii şi surorile defunctului.

Care este valoarea despăgubirii ce se acordă în cazul accidentului rutier cu deces? În principiu se pot primi despăgubiri de la câteva sute de mii de euro, până la milioane de euro, în funcție de suferința pe care o poate justifica fiecare solicitant.

În cât timp se pot obține despăgubiri în caz de deces? Despăgubirea în caz de accident rutier cu deces poate fi cerută în maxim 5 ani de la finalizarea cercetării penale.

Care este onorariul pentru obținerea de despăgubiri din accident rutier cu deces? Este doar un onorariu de succes de 20% din despăgubirea obţinută, menționat clar în contract şi include toate costurile şi taxele! Dacă nu vă obținem nimic, nu ne plătiți absolut nimic!

Suntem la dispoziția dvs. oriunde în România! Sunați-ne la 0740 233 840 sau scrieți-ne pe WhatsApp sau în formularul de mai jos:

Valentina Priboi, avocat accidente rutiere

    Numele:

    Telefon:

    Problema dumneavoastră:

    Call Now Button