Vătămări corporale

Despăgubiri accidente vătămări corporale – Onorariu succes 20%

Cine plătește despăgubirea în caz de accident cu vătămari corporale? Dacă în urma unui accident rutier a rezultat vătămarea coprorală a unei persoane, societatea de asigurări RCA a şoferului vinovat de producerea accidentului va fi obligată să plătească victimei despăgubiri.

Cui se acordă despăgubiri în cazul unui accident cu vătămare corporală? Despăgubirile pe care le plătește asigurătoul RCA în cazul unui accident cu vătămare corporală se achită doar victimei, nu și familiei sau celor ce au grijă de ea.

Ce acoperă despăgubirile pentru vătămare corporală? Aceste despăgubiri se acordă pentru alinarea suferinței victimei și pentru acoperirea cheltuielilor efectuate de aceasta cu ocazia producerii accidentului.

Ce despăgubiri se primesc în cazul unui accident cu vătămare corporală? Despăgubirile care se acordă de către firma de asigurări RCA a şoferului vinovat se acordă în funcţie de zilele de îngrijiri medicale (nu neapărat de spitalizare) pe care medicul legist de la Institutul de Medicină Legală le constată în CML (Certificatul medico-legal). De principiu, sumele care se obţin cu titlu de despăgubire pentru accident cu vătămări corporale sunt de circa 1500 lei pe fiecare zi de îngrijiri medicale dacă se întocmește și un raport traumatologic.

Ce acte îmi trebuie pentru a primi despăgubiri în urma unui accident cu vătămări corporale? Actul de identitate, documente din spital și bonurile de cheltuieli cu medicamente, servicii medicale, etc. Între timp, mergeți la Medicina legală pentru a obține certificatul medico-legal.

Care sunt costurile obținerii de despăgubiri în urma unui accident cu vătămări corporale? Noi suportăm toate costurile, expertize, rapoarte traumatologice, etc., dumneavoastră nu aveți de plată decât 20% din despăgubirea pe care v-o obținem!

Suntem la dispoziția dvs. oriunde în România! Sunaţi-ne la 0740 233 840, scrieți-ne pe WhatsApp sau completați formularul de mai jos:

Valentina Priboi, avocat accidente rutiere

    Numele:

    Telefon:

    Problema dumneavoastră:

    Call Now Button